Jahja Drançolli: “Marin Mema është i pasaktë në emisionin e tij të titulluar “Shqiptari i madh që nuk njiher fare në trojet shqiptare..”

Jahja Drancolli :Gazetari Marin Mema është i pasaktë në emisionin e tij të titulluar “Shqiptari i madh që nuk njihet fare në trojet shqiptare”, të shfaqur në Top Channel, Tiranë! Nikollë Leonik Tomeu dhe humanistë të tjerë arbërorë që vepruan në Republikën e Venedikut, veçanërisht në Padova, ishin pjesë e studimeve të mia postdoktorale në…

Lexo më shumë