‘Rama ik’! Kryeministri për thirrjet kundra tij gjatë mitingut në Lezhë: E bëjnë gjithmonë, shko merr 5 mijë lekshin! Vetëm ndonjë pijanec ka ngelur pa ma thënë

Edhe në Lezhë, Rama ironizoi thirrjet “Rama ik”. Ai ironizoi militantët se japin 5 mijë lekë të vjetra vetëm për të bërë të njëjtat thirrje kundra tij.

Teksa Rama mbante fjalimin, një fëmijë i vogël bërtiti “Rama ik”, duke i ndërprerë atij fjalimin.

“Ja doli një fëmijë atje, e prisja. Gjithmonë del një fëmijë që thotë “Rama ik” në çdo miting “Rama ik”, i thonë na 5 mijë lekë ik bërtit Rama ik, dhe hajde merr 5 mijë lekshin.

Ik merre tani 5 mijë lekëshin. Tani kanë mbetur vetëm kalamaj të vegjël, ose ndonjë pijanec që thotë “Rama ik””