Mizori/ Nëna shqiptare la foshnjën e saj në makinë për 40 minuta në Selanik!!!!!

Zbardhet dëshmia e 22-vjeçares shqiptare që la foshnjën katër muajshe në makinë për 40 minuta në Selanik, për të bërë pazare me shoqen e saj.

22-vjeçarja ka dalë sot para gjykatës ku është shpallur fajtore për pakujdesi dhe ekspozim në rrezik të fëmijës së saj.

Ajo është paralajmëruar se nëse ndodh sërish diçka e tillë do të dënohet me burg. E reja tha se e kishte lënë fëmijën në makinë sepse foshnja ishte në gjumë dhe se nuk kishte në plan që të vonohej shumë.