Migena Balla: Në të njëjtën ditë me mbretin e Anglisë u kurorëzua edhe mbreti i budallallëkut’

Migena Balla: U kurorezua mbreti i Anglise, ne te njejten dite e paskan lene edhe keta bigbrothersat shqiptar te kurorezojne mbretin e budallallekut te tyre.

Me beri pershtypje momenti final i takimit te Mbretit me perfaqesuesit fetare, nje risi per kete ceremoni, qe ndoshta me vone do merret vesh kush ishin e pse ishin aty. Po, edhe nje grua me shami ishte aty tek rreshti atyre qe bekuan mbretin, jo spektatore. Per ju islamofobe injorante, kosovare sidomos, mos beni sikur nuk e pate, jua bera dhe foto

Shikojini dhe veshjet, ka kod etike dhe protokoll mbreti, nuk mund te veshesh asgje pa respektuar rregullat. Kjo per keto qe u pispillosen te iftari Rames, e nuk respektojne etiken e veshjes fetare qe praktikojne per tju servilosur politikes.

Perdorimi i fese apo lidereve fetare nga ata qe qeverisin boten, e deri tek keta te paret tane te katundit te Evropes, jep mesazhe gjigande, lum kush i kupton.

4 ton peshonte karroca e mbretit e stolisur me ar, asnje miniere ari nuk ka Anglia, kuptojini vete mesazhet po edhe arsyetojini pak se ne cfare gjendje jane vendet ku nxirren keto

Etj etj detaje domethenese kjo ceremoni