Marin Mema zbulon planin “Maqedon” kundër shqiptarëve. Çfarë shkruhet…?!

Fyerje te shumta, libra shkollore te manget, e me deformime skandaloze sa i takon shqiptareve.

Me çfare perballen sot nxenesit shqiptare ne Maqedonine e veriut? Cila eshte permbajtja e librave me te cilet ata duhet te mesojne? Çfarë shkruhet per iliret? Skenderbeun? Shqiperine dhe shqiptaret?