Marin Mema i paparë! Hyri tek lokaliteti ku nuk mundej askush dhe zbuloi pllakën Dardane të Shkupit. Çfarë fshihet?

Si u zbulua pllaka me mbishkrimin “Dardanus” ? Çfarë po ndodh me të? Cilat janë qëndrimet e arkeologëve maqedonas?

Si po fshihet e vërteta ? Cilat janë synimet e tyre ? Një hetim i mbushur me fakte e të dhëna që nuk duhen humbur.