KUJDES!!! Vendi që sot po vdes mes Tiranës, Elbasanit e Peqinit

Pertej emrit dhe rendesise qe krijoi dikur ky fshat, sot ka mbetur hije e vetevetes.

Cacabeza duket sikur nuk ekziston fare ne harte dhe jo me kot ne na u desh te rrotulloheshim gjate per te mberritur ketu. Shqipëria Tjetër është një hapsirë për njerëzit e thjeshtë, për njerëzit e pamundur e shpesh të harruar.

Në thelb është ajo Shqipëri që ne shpesh kalojmë pa e vënë re dhe na duket fort e largët. Shqipëria tjetër është zëri i të vërtetës, problemeve, i zonave të largëta e të lëna mënjanë. Ne do të jemi kudo për të treguar këtë Shqipëri.