Ku ndodhet fshati ku arkeologët shqiptarë kanë zbuluar simbole të shumta të diellit? Si po rrënohet historia e tij dhe përse po braktiset me shpejtësi ?

Një fshat jo larg Tiranës, me shumë histori e të fshehta. Çfarë ruhet pas simboleve? Ku ndodhet ky vend? A ka ende diçka që nuk njihet?