Kamarieres i lënë bakshish 4400 euro, pronari i kërkon ti dorëzojë dhe e pushon nga puna

Një kamariere u pushua nga puna pasi mori një bakshish prej 4400 eurosh nga një klient shumë bujar që ajo i shërbeu.

Kamarierja, Ryan Brandt, kishte qenë kujdesur një tavolinë me shumë se 40 drejtues biznesi në restorantin e Arkansas , kur iu dha bakshishi për pasurinë e vogël për shërbimet e saj.

Megjithatë, restoranti Oven & Tap e ka pushuar nga puna Ryan menjëherë pasi asaj iu dha një bakshish mjaft “i kripur”.

Grupi i veçantë i klientëve e çoi vërtet bakshishin në një nivel tjetër, pasi i dorëzoi kamerieres mijëra euro cash.

Momenti prekës u ngarkua më vonë në Instagram nga një prej të pranishmëve në darkë, Rebecca Soto, e cila i dha mbishkrimin klipit prekës:

“Jam e përulur që kam qenë pjesë e diçkaje kaq të bukur dhe bujare. Për të bekuar një tjetër pa e njohur më parë.’

Por duket se festimet kanë qenë të shkurtra.

Pas rastit bujar, kamarieri zbuloi për KNWA News: “Më thanë se do t’i jepja paratë e mia menaxherit tim të turnit dhe se do të merrja 20% në shtëpi .”

Ajo gjithashtu i tha agjencisë se ka punuar në Oven & Tap për më shumë se tre vjet dhe se kurrë më parë nuk ishte udhëzuar të ndajë bakshish me kolegët e saj. Ajo vendosi t’i mbante paratë siç i takonin, u pushua nga puna dhe mori një dëmshpërblim të madh. Fito Fitore.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebecca Soto (@rebeccasoto_legacy)