Historia e një shqiptari të madh që mahniti 300 vjet më parë nga Marin Mema

Ai ishte nje piktor i jashtëzakonshëm shqiptar… Veprat e tij ne shekullin e 18 u realizuan në shumë zona…

Shen Naumi, Mali i shenjte Athos, qyteti i Manastirit, Selanikut, Voskopoja e me rradhë ishin disa prej tyre… Megjithatë rreth tij ruhen ende shumë enigma.

Kush ishte Davidi nga Selenica dhe perse shume te dhena per te kane humbur ? Nje hulumtim qe zbulon historine e tij te harruar.