FOTOT: Për nostalgjikët e komunizmit / A ju kujtohen këto çaste dhe a ju mungojnë?

20 shkurti shënon një ditë simbolike, pasi 32 vite më parë rrëzohej busti i Enver Hoxhës.

Por ende sot e kësaj dite, tek shumë njerëz ka nostalgji për atë periudhë.

Për ata, po sjellim këto foto, për t’iu treguar sa “mirë” ka qenë Shqipëria.