Elena Kocaqi: Origjina pellazgo-ilire e shqiptarëve, mundësoi krijimin e shtetit shqiptar nga Fuqitë e Mëdha

Origjina e shqiptarëve nga pellazgët dhe ilirët, ishte vendimtare ne krijimin e shtetit shqiptar.

Austria përdori të drejtën historike, për të detyruar Fuqitë e Mëdha që të pranonin Shqipërinë si shtet.

Për të gjithë ata që thonë pse na duhet origjina nga pellazgët dhe ilirët, përgjigja është shkurt e thjesht, pa atë kemi rrezikuar të zhdukemi si komb.

Për më tepër ndiqni këtë intervistë të shkurtër dhe nëse ju pëlqen mund te bëni subscribe kanalit dhe share.