Debat i ashpër mes Elena Kocaqit dhe Panajot Barka: “Po ku ka Grekë në Himarë? Të hapet çështja çame!

Euronews Now me Bruna Çifligu do të paraqesë lajmet më të rëndësishme nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia e Veriut nëpërmjet raportimit drejtpërsëdrejti duke pasqyruar dhe përditësuar lajmet që shikuesit kanë ndjekur gjatë ditës apo të lajmeve të ditës në vijim.

Shikojeni debatin mes Elena Kocaqit dhe Panajot Barkos më poshtë: