Dalin pamjet për herë të parë, si dy pika uji, ja kush ishte Kristaq Rama, babai i kryeministrit (VIDEO)

Dalin për herë të parë pamjet e periudhës së komunizmit, kur babai i kryeministrit Edi Rama fliste për regjimin dhe partinë Komuniste.

Kristaq Rama, asokohe skulptor, ka një ngjashmëri të madhe me kryeministrin Rama.

‘Skulptori Kristaq Rama tha në emër të dekoruarve nga partia e punës dhe premton se ata të prirë nga mesimet e partisë dhe shokut Enver do të korrin gjithnjë fitore.”-citon TVSH e kohës fjalën e Ramës. 

Për më shumë ndiqni pamjet: