Minierat e arit të Ilir Metës në Kongo maskuar pas Kastriot Ismailajt; roli i Adriatik Llallës e Nasip Naços

Pas fillimit të hetimit në Kongo, Kastriot Ismailaj e shiti koncesionin te izraeliti Dan Gertler dhe iku pa shlyer 30 milionë USD që mori te Banka Publike e Kongos, ndërsa në Shqipëri hetimi u bllokua Dy vjet pas ardhjes së Sali Berishës në pushtet, nëpërmjet Kastriot Ismailajt të CEZ-DIA, Ilir Metaj hodhi miliardat e vjedhura…

Lexo më shumë