Historiani serb tonditë Serbinë: Shqiptarët janë populli më i vjetër në Ballkan, ne jemi ardhacakë

“Sllovenët e vjetër në Gadishullin e Ballkanit, u mirëpritën nga ilirët vendas të cilët më vonë janë shpërndarë në disa fise, prej të cilëve mbijetoi një prej tyre, e që në shekullin e 20-të popujt e Evropës Perëndimore i quajtën shqiptarë”, kështu shkruan në librin e tij për nxënësit e klasës së gjashtë të shkollave…

Lexo më shumë

Djali i ish-kryeministrit tregon detajet e pathëna : “Ja pse kam bindjen se Mehmet Shehu u vra”,

Skënder Shehu, djali i ish-kryeministrit Mehmet Shehu ka treguar detaje të pathëna në lidhje me vd.ekjen e të atit, ndërsa hedh dyshime për vr.asjen e tij. Në një intervistë për gazetarin Roland Qafoku, Skëndër Shehu flet në këtë 41-vjetor të vd.ekjes së të atit. Nga: ROLAND QAFOKU Unë nuk kam dyshime. Personalisht kam bindjen e…

Lexo më shumë

Elena Kocaqi për “Luftën e Trojës”: Historia është manipuluar, mbi 6 mln grekë janë me origjinë shqiptare!

Historiania edhe studiuesja Elena Kocaqi sjell librin “Lu.fta e Trojës”. Ajo e konsideron këtë lu.ftë një nga problematikat më të mëdha historike, jo vetëm për Shqipërinë, por edhe për botën, sepse është i patrajtuar plotësisht në rang ndërkombëtar. Historiania sjell teza të reja për dy kampet e Lu.ftës, si trojan edhe akej, fiseve iliro- pellazge….

Lexo më shumë

Këto harta të gjetura rreth vitit 1500 në trojet Shqiptare dëshmojnë që Pellazgët e Ilirët shtriheshin në tërë Ballkanin/ Foto

Këto Harta janë bërë nga sateliti dhe jo nga ky civilizim i sotëm po nga një civilizim tjetër që ishte shumë me i avansuar e ne nuk kemi mundesi te arrijmë asnjëherë atë Teknologji dije e aftesi qysh ishte ne kohën e Atlantidës e Trojës e qendra ishte në Iliri Dardani. Keto harta janë gjetë…

Lexo më shumë