“Berisha do të vdesë në fund të këtij viti”/ Trondit parashikuesja e fatit: Do i ndodhë një …

Parashikuesja Irini Kakacaj ka bërë ditën e sotme një parashikim shumë të fortë dhe të rëndë nga studio e ‘Shqipëria Live’

Ajo është shprehur se ish-kryeministri Sali Berisha do të ndërroj jetë në fund të vitit 2023.

“Sali Berisha për 2023 në fund të vitit ndërron jetë. Do i dal diçka që do jetë shumë tronditëse për atë në shëndetin e tij. Do i ndodh një gjë me shëndetin apo një aksident nuk e di. Jam 100% e bindur kur e them unë ajo bëhet sepse unë jam parashikuese.”– tha në studio Irini Kakaci.